ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άγρια συμπλοκή στο Άργος: Νεαροί παρενοχλούσαν την κόρη και όταν παρενέβη ο πατέρας τον ξυλοκόπησαν!

Άγρια συμπλοκή στο Άργος: Νεαροί παρενοχλούσαν την κόρη και όταν παρενέβη ο πατέρας τον ξυλοκόπησαν!

Μια ομάδα νεαρών Ελλήνων παρενοχλούσε την κόρη ενός Ρουμάνου στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς του Άργους, ενώ παράλληλα δε δίστασε να επιτεθεί στον πατέρα όταν πήγε να τους ζητήσει εξηγήσεις με αποτέλεσμα να τον ξυλοκοπήσουν τόσο βάναυσα που να δίνει μάχη για τη ζωή του!

Το ανατριχιαστικό επεισόδιο συνέβη το βράδυ της Κυριακής και ο άτυχος πατέρας που προσπάθησε να υπερασπιστεί το παιδί του μεταφέρθηκε αιμόφυρτος και σε κακή κατάσταση, πρώτα στο νοσοκομείο του Άργους και από εκεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική!

Η έρευνα της Αστυνομίας είχε άμεσα αποτελέσματα, καθώς προσήχθησαν 15 άτομα και από αυτά συνελήφθησαν τελικά πέντε Έλληνες ηλικίας περίπου 20 χρόνων, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου και τους ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Αιματηρός καυγάς και στην Τρίπολη

Η παρατήρηση που έκανε ένας ένοικος σε παιδιά που έπαιζαν έξω από την πολυκατοικία όπου κατοικεί στην Τρίπολη, το πρωί της Δευτέρας, είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καυγάς με τέσσερις γείτονές του και η κατάσταση να ξεφύγει, καθώς υπέστη άγριο ξυλοδαρμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν έναν 51χρονο αλλοδαπό και τρεις Έλληνες ηλικίας 34, 31 και 57 χρόνων, οι οποίοι αλληλομηνύθηκαν!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.