Κάλυμνος – Θάνατος 26χρονου από νοθευμένη ηρωίνη: Συνελήφθησαν τρία άτομα

Κάλυμνος – Θάνατος 26χρονου από νοθευμένη ηρωίνη: Συνελήφθησαν τρία άτομα

Χειροπέδες σε τρεις κατοίκους της Καλύμνου πέρασαν οι Αρχές, για τη δολοφονία 26χρονου, οποίος βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Απρίλιο και ο θάνατός του είχε αποδοθεί σε χρήση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η Αστυνομία, ανακριτής και εισαγγελέας εξέδωσαν εντάλματα σύλληψης (στο πλαίσιο κύριας ανάκρισης) για 3 άτομα ηλικίας 23, 32 και 39 ετών από την Κάλυμνο, οι οποίοι κατηγορούνται ότι προμήθευσαν με νοθευμένη ηρωίνη τον 26χρονο, προκειμένου να τον βγάλουν από τη μέση επειδή ήταν ουσιώδης μάρτυρας κατηγορίας σε βάρος ενός εμπλεκόμενου, που είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2019, να έχει στην κατοχή του μισό κιλό ναρκωτικών.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται συγκεκριμένα:

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί έπειτα από έκδοση σχετικών ενταλμάτων για ανθρωποκτονία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη και ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων υπόθεση θανάτου 26χρονου ημεδαπού ο οποίος είχε καταλήξει την 2 Απριλίου 2021 στην Κάλυμνο.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν χθες το πρωί (28 Ιουνίου 2021) στην Κάλυμνο τρεις ημεδαποί ηλικίας 23, 32 και 39 ετών, έπειτα από έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης μετά από συνδυαστική αξιοποίηση στοιχείων προέκυψαν προδικαστικά δεδομένα που προσδιόρισαν τους τρεις κατηγορούμενους ως υπαίτιους θανάτου του 26χρονου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.