ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διάλυση: Ακόμη δεν ξέρουν την εθνικότητα των βορειοαφρικανών που ξυλοκόπησαν Έλληνα στη Μύκονο

Διάλυση: Ακόμη δεν ξέρουν την εθνικότητα των βορειοαφρικανών που ξυλοκόπησαν Έλληνα στη Μύκονο

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί τι εθνικότητα έχουν οι βορειοαφρικανοί «τουρίστες» (έτσι τους παρουσίαζαν στην αρχή!) που ξυλοκόπησαν άγρια Έλληνα στην Μύκονο.

Αρχικά παρουσιάζονταν ως «Γαλλο»-αλγερινοί «τουρίστες»(!), μετά έγιναν εργάτες σε κάποια επιχείρηση του νησιού και στη συνέχεια έγιναν «Γαλλο»-μαροκινοί! Tελικά ουδείς γνωρίζει τις είναι αν είναι δηλαδή Αλγερινοί ή Μαροκινοί ή… Ελβετοί και πως βρέθηκαν στην Ελλάδα.

Αυτό που έγινε γνωστό είναι πως τελικά οι «τουρίστες» που ξυλοκόπησαν τον Νίκο Αραβαντινό, δεν ήταν 15 αλλά 30 και ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο και σήμερα όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Ο Νίκος Αραβαντινός ειδοποιήθηκε να πάει στο ξενοδοχείο που είναι μέτοχος, στην παραλία Paradise επειδή μια ομάδα θερμόαιμων «τουριστών» είχε αρχίσει να παρεκτρέπεται. Τότε, δε φανταζόταν αυτά που επρόκειτο να ζήσει.

Με το που πλησίασε τους δράστες για να τους ζητήσει να φύγουν, εκείνοι άρχισαν να τον χτυπούν με μίσος μέχρι να καταρρεύσει. «Ήταν άνανδρο τόσα άτομα εναντίον μου. Ναι είναι καλά όσοι ενδιαφέρθηκαν για εμένα, ξεπέρασα τον κίνδυνο, όλα τα άλλα θα έρθουν», σημειώνει ο ίδιος.

«Δέχτηκε εντελώς απρόκλητα και αναίτια επίθεση από πολυπληθή ομάδα ατόμων, οι οποίοι εκ των μέσων που χρησιμοποίησαν για την επίθεση, δείχνουν ότι είχαν σκοπούς που είχαν να κάνουν με τη ζωή του εντολέα μου», λέει ο δικηγόρος του, Χρήστος Μαυρομάτης.

Εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα, ο άτυχος σωματοφύλακας και επιχειρηματίας δεν είχε βοήθεια από πουθενά. Οι δράστες, όπως φαίνεται, σταμάτησαν όταν φοβήθηκαν πως μπορεί και να τον έχουν σκοτώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Του έχουν προκαλέσει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά και κατάγματα του κρανίου. Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο των Αθηνών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.