ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άφαντος παραμένει ο ηλικιωμένος που φέρεται να έπνιξε δύο γατάκια στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Αυτός ο νεαρός που έκανε την καταγγελία έχει έχθρα με τον κατηγορούμενο»

Άφαντος παραμένει ο ηλικιωμένος που φέρεται να έπνιξε δύο γατάκια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Άφαντος παραμένει ο 78χρονος που φέρεται να έπνιξε δύο γατάκια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το οικογενειακό του περιβάλλον υποστηρίζει στο Mega ότι πρόκειται για σκευωρία σε βάρος του ηλικιωμένου.

«Αν όλο αυτό γινόταν επίτηδες από τον 78χρονο κατηγορούμενο με σκοπό να σκοτώσει τα γατάκια, δεν θα τα άφηνε εκεί μπροστά να φαίνονται. Θα τα έπαιρνε και θα τα πετούσε για να καλυφθεί», τονίζει χαρακτηριστικά συγγενικό του πρόσωπο.

«Ο 78χρονος εκείνη την ημέρα έριξε νερό προκειμένου να βγουν τα γατάκια από τον σωλήνα και μόλις βγήκαν έβαλε το πανί μπροστά για να μην ξαναμπούν στον σωλήνα. Δεν είδε εάν είχαν παραμείνει μέσα νεογέννητα γατάκια. Πρόκειται για εσκεμμένη ενέργεια από τον άνθρωπο που έφερε στη δημοσιότητα το βίντεο και υποστηρίζει ότι «ο κατηγορούμενος σκότωσε τα γατάκια με αυτό τον τρόπο».

«Αυτός ο νεαρός που έκανε την καταγγελία έχει έχθρα με τον κατηγορούμενο, καθώς παλιότερα πάρκαρε τη μηχανή του στο σπίτι του 78χρονου και έπειτα του απαγορεύτηκε. Μπορεί, ακόμα και εσκεμμένα, να έβαλαν τα νεκρά γατάκια μπροστά στο σπίτι του» υποστηρίζει το συγγενικό πρόσωπο του ηλικιωμένου.

Όπως ανέφερε το οικογενειακό του περιβάλλον, ο ηλικιωμένος φοβάται να κυκλοφορήσει στη γειτονιά κι έχει αλλάξει σπίτι, καθώς όπως υποστηρίζει «τον κατηγορούν άδικα». Ο άνθρωπος που κατήγγειλε το ασύλληπτο περιστατικό απάντησε σε όσα τον κατηγορεί το οικογενειακό περιβάλλον του 78χρονου, ότι δηλαδή προχώρησε στην καταγγελία, επειδή ο ηλικιωμένος του απαγόρευσε να παρκάρει τη μηχανή του στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, όταν είχε πρωτοέρθει στη γειτονιά ο ανιψιός του 78χρονου, του είχε προτείνει να βάζει μέσα στο σπίτι του θείου του τη μηχανή του.

Για αρκετά χρόνια οι δύο άνδρες δεν είχαν κάποια διαφωνία, ωστόσο όταν ο καταγγέλλων αποφάσισε να βάλει ένα σπιτάκι για ζώα κάτω από το σπίτι του, ύστερα από συνεννόηση με τη φιλοζωική, τότε με έκπληξη είδε πως ο 78χρονος είχε αλλάξει την κλειδαριά του σπιτιού του, στέλνοντάς του το μήνυμα πως πλέον του απαγορευόταν να παρκάρει εντός τη μηχανή του. Δύο από τα τρία νεογέννητα γατάκια βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ σώθηκε η μητέρα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας νεαρός που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό τόνισε: «Το πρωί είχε βγει η γάτα να θηλάσει τα μικρά της. Μετά βλέπω ότι ο κύριος έχει κλείσει με τάπα την σωλήνα και τον βλέπω να ρίχνει νερό. Παίρνω αμέσως το κινητό μου, για να τον καταγράψω. Είχα καταλάβει τι ήθελε να κάνει, καθώς είχα ακούσει κι από άλλους ότι σκοτώνει γατάκια. Οι γάτες τις γειτονιάς γεννάνε, τις φροντίζω και μετά από ένα μήνα τα γατάκια εξαφανίζονται. Τότε του λέω “σε καταγράφω και παίρνω την αστυνομία τώρα”. Το τράβηξα σε βίντεο γιατί ήθελα αποδεικτικά στοιχεία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.