ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγία Βάρβαρα: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

Οι δύο κατηγορούμενοι προέβαλαν σθεναρή αντίσταση

Αγία Βάρβαρα: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα το απόγευμα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, δύο άντρες, 30 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από πληροφορίες αναφορικά με τη δράση των κατηγορουμένων στην διακίνηση κοκαΐνης, ακατέργαστης κάνναβης και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας τους εντόπισαν και πιστοποίησαν την εγκληματική τους δράση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το απόγευμα της Δευτέρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας 20χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 2 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Όπως διαπιστώθηκε, τις είχε προμηθευτεί νωρίτερα από σπίτι στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας την οποία χρησιμοποιούσαν οι κατηγορούμενοι για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Αργότερα, συνελήφθη στο συγκεκριμένο σπίτι 27χρονος αλλοδαπός, λίγο πριν προβεί στην αγορά των ναρκωτικών που είχε προσυμφωνήσει με τους διακινητές.

Τέλος, σε κοντινό σημείο από το σπίτι, όπου πραγματοποιούσαν μέρος των συναλλαγών τους, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς ο 30χρονος και ο 42χρονος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως σημειώνεται από την ΕΛΑΣ οι δύο κατηγορούμενοι προκειμένου να ματαιώσουν τη σύλληψή τους, προέβαλαν σθεναρή αντίσταση, ενώ οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους δεσμεύσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.