ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγιοι Ανάργυροι: Έξι γιατροί αποφάνθηκαν ότι ο 39χρονος έχει σώας τας φρένας

Ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα επιμένει πως πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα

Άγιοι Ανάργυροι: Έξι γιατροί αποφάνθηκαν ότι ο 39χρονος έχει σώας τας φρένας

Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει ότι είναι τρελός, ωστόσο οι γιατροί που τον εξέτασαν έχουν διαφορετική άποψη.

Ο 39χρονος που σκότωσε την 28χρονη πρώην σύντροφό του έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων έκανε απόπειρα αυτοκτονίας προ τεσσάρων ημερών στον Κορυδαλλό και μεταφέρθηκε στο «Αττικό» σε κρίσιμη κατάσταση. Αφότου οι γιατροί έκριναν ότι δεν απαιτείται η παραμονή του εκεί μεταφέρθηκε, αντί για τη φυλακή, στο «Τζάνειο», όπου κρατείται φρουρούμενος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γιατροί, έξι στο σύνολο, εξέτασαν και έκριναν πως ο 39χρονος δεν έχει κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος επιμένει πως πάσχει από τέτοια κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.