ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγιοι Ανάργυροι – Συνάδελφος 39χρονου: «Μου είχε πει ότι αρραβωνιάζεται με την Κυριακή και θα κάνουν και παιδάκι»

Του είχε αποκαλύψει και το φύλο του μωρού που κυοφορούσε η άτυχη 28χρονη

Άγιοι Ανάργυροι – Συνάδελφος 39χρονου: «Μου είχε πει ότι αρραβωνιάζεται με την Κυριακή και θα κάνουν και παιδάκι»

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη σχέση της 28χρονης Κυριακής και του 39χρονου δολοφόνου της.

Συνάδελφος του 39χρονου, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η Κυριακή ήταν έγκυος καθώς ο δολοφόνος σε συνομιλία που είχαν όταν του ζήτησε δουλεία του είχε πει ότι θα αρραβωνιαζόταν και πως περίμεναν παιδάκι.

«Όταν με πήραν οι φίλοι μου και μου λένε ‘ρε συ ο Θανάσης’, λέω: ‘εντάξει, αυτός έχει ημερομηνία λήξης, σίγουρα θα αυτοκτονήσει’, γιατί ξέρω την αγαπούσε την Κυριακή. Η Κυριακή ήταν ένα χρυσό κορίτσι, τον ακολουθούσε, την έπειθε, μάλωναν», ανέφερε αρχικά ο συνάδελφος του 39χρονου.

Στην πορεία περιέγραψε ένα γεγονός που θυμήθηκε:

«Με παίρνει πριν δύο χρόνια, ή τρία δε θυμάμαι, μου λέει ‘μάστορα, αν έχεις δουλειά’, του λέω ‘ρε συ έχεις σοβαρευτεί;’, μου λέει ‘έχω σοβαρευτεί, αρραβωνιάζομαι με την Κυριακή, θα κάνουμε και ένα παιδάκι. Μου είχε δώσει την εντύπωση να καταλάβω ότι ήταν έγκυος».

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο συνάδελφος του 39χρονου δράστη, γνώριζαν και το φύλο του μωρού, «μου είχε πει και κορίτσι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εγώ εύχομαι να μην πεθάνει, να του δώσει ο Θεός άλλα 100 χρόνια, με αναπηρία 95% στον εγκέφαλο και το άλλο 5% να είναι εφιάλτες στα όνειρα του», δήλωσε κλείνοντας ο πρώην συνάδελφος του 39χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.