ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άγνωστοι επιτέθηκαν με καδρόνια σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ έξω από την ΑΣΟΕΕ

Οι τρεις δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν από το σημείο της επίθεσης πριν φτάσουν στο σημείο ενισχύσεις.

Άγνωστοι επιτέθηκαν με καδρόνια σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ έξω από την ΑΣΟΕΕ

Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Μαΐου, έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ) στο κέντρο της Αθήνας, όταν άγνωστοι, επιτέθηκαν με καδρόνια σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τρία άτομα επιτέθηκαν στο όχημα της ΕΛ.ΑΣ. και έσπασαν με καδρόνια το μπροστινό τζάμι.

Από την επίθεση δεν υπήρξαν τραυματισμοί αλλά μόνο υλικές ζημιές στο περιπολικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν από το σημείο της επίθεσης πριν φτάσουν στο σημείο ενισχύσεις.

Η έρευνα της Αστυνομία συνεχίζεται για τον εντοπισμό τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιπολικό έτυχε να περνάει από το σημείο, ενώ οι δράστες φέρονται να εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι το όχημα σταμάτησε λόγω της πυκνής κυκλοφορίας που είχε εκείνη την ώρα ο δρόμος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.