ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Άγνωστοι προσπάθησαν να κάψουν αίθουσα σχολείου στο Βόλο – Ζημιές 3.000 ευρώ στο κτίριο

Η διεύθυνση του σχολείου κάλεσε την αστυνομία

Άγνωστοι προσπάθησαν να κάψουν αίθουσα σχολείου στο Βόλο – Ζημιές 3.000 ευρώ στο κτίριο

Άγνωστοι προσπάθησαν το βράδυ της Κυριακής (10/2) να βάλουν φωτιά σε μία αίθουσα του σχολικού συγκροτήματος του 7ου και 9ου Γυμνασίου στον Βόλο, στο κτίριο «Μουρτζούκου».

Οι δράστες εισέβαλαν στο σχολείο από την πίσω πόρτα του 9ου και έσπασαν τζάμια αιθουσών, δύο πόρτες, αλλά και τις ντουλάπες με βιβλία και τα καθαριστικά που βρήκαν στους διαδρόμους.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το gegonota.news, οδηγήθηκαν από εσωτερική σκάλα στο 7ο Γυμνάσιο και συνέχισαν να βανδαλίζουν.

Έβαλαν φωτιά σε συμβατικό πίνακα μια τάξης, αλλά λόγω του υλικού κατασκευής η φωτιά δεν επεκτάθηκε γιατί θα λαμπάδιαζε το κτίριο.

Το πρωί οι διευθυντές των σχολείων αντίκρισαν εικόνα καταστροφής με σπασμένα τζάμια, διαλυμένες πόρτες και μαυρισμένους τοίχους από την απόπειρα εμπρησμού. Οι ζημιές στο σχολείο ξεπερνούν τις 3.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διεύθυνση του σχολείου κάλεσε την αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.