ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγρια καταδίωξη στην Πάτρα: Συνελήφθη 32χρονος που εμβόλισε μηχανή αστυνομικών – Ένας τραυματίας

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 10 το βράδυ της Δευτέρας

Άγρια καταδίωξη στην Πάτρα: Συνελήφθη 32χρονος που εμβόλισε μηχανή αστυνομικών – Ένας τραυματίας

Το βράδυ της Δευτέρας (30/10), σημειώθηκε άγρια καταδίωξη στο κέντρο της Πάτρας, με αστυνομικούς που κυνηγούσαν έναν 32χρονο άνδρα.

Περίπου στις 10 το βράδυ, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν στην οδό Γούναρη, άτομο που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις διωκτικές αρχές, για οπλοκατοχή και άλλα αδικήματα, να κινείται με την μηχανή του στην οδό Γούναρη.

Αμέσως του έκαναν σήμα να σταματήσει, ωστόσο, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό, καθώς οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με τις μηχανές τους ακολουθούσαν τον 32χρονο.

Σε κάποιο σημείο του κέντρου επιχείρησαν να τον σταματήσουν μπλοκάροντάς τον με τις μηχανές τους.

Τότε ο άνδρας εμβόλισε την μηχανή αστυνομικού πετώντας τον στο οδόστρωμα και τραυματίζοντάς τον.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αστυνομικός μεταφέρθηκε από συναδέλφους του στο νοσοκομείο, όπου ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ η καταδίωξη συνεχίστηκε και τελικά ο 32χρονος εγκλωβίστηκε στη διασταύρωση των οδών Ρούφου-Σισίνης και συνελήφθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.