ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Αίγινα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονική επίθεση σε μητέρα και γιο

Παρών στο άγριο σκηνικό και ο 4χρονος γιος του θύματος

Αίγινα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονική επίθεση σε μητέρα και γιο

Σοκαριστικά είναι τα πλάνα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τον άγριο ξυλοδαρμό του ξενοδόχου και της 67χρονης μητέρας του σε πάρκινγκ στην Αίγινα.

Όπως φαίνεται στα πλάνα του Mega, δύο γεροδεμένοι άνδρες εμφανίζονται ξαφνικά στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου της 67χρονης φορώντας μάσκες για τον κορωνοϊό και καπέλα προκειμένου να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους, σε μια προσπάθεια να «σβήσουν» -ανεπιτυχώς- τα ίχνη τους.


Τους αιφνιδιάζουν και ο ένας χτυπά τον γιο και σχεδόν ταυτόχρονα ο άλλος ρίχνει μπουνιά στην γυναίκα που σωριάζεται στο έδαφος χάνοντας ακαριαία τις αισθήσεις της. Σημειώνεται πως παρών στο άγριο σκηνικό είναι και ο 4χρονος γιος του θύματος!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ρωτάει ο γιος μου “τι ακριβώς θέλετε” και λέει ο άσπρος “πού είναι η θάλασσα;”. Σηκώνει ο γιος μου το χέρι και δεν προλαβαίνει να του πει “από εκεί” και αυτός τον χτυπάει. Έρχεται ο μαύρος με τα ρούχα και χτυπάει εμένα εδώ. Χτυπάει τον γιο μου πέφτει κάτω. Πέφτει το μωρό κάτω εδώ, είναι ο εγγονός μου 4 ετών» περιγράφει η 67χρονη Ανθούλα Τζαρίμα, θύμα της άγριας επίθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.