ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αιματηρό επεισόδιο στην Κρήτη: Τον κάρφωσε με «πεταλούδα» επειδή του έκανε παρατήρηση

Ο Γεωργιανός συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης

Αιματηρό επεισόδιο στην Κρήτη: Τον κάρφωσε με «πεταλούδα» επειδή του έκανε παρατήρηση

Ένα αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στον δήμο Σητείας όπου ένας 27χρονος μαχαίρωσε έναν 43χρονο. 

Πιο συγκεκριμένα το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης στην Τουρλωτή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive, όλα ξεκίνησαν όταν ο 43χρονος έκανε παρατήρηση σ’ έναν 27χρονο από την Γεωργία, ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και είχε άσχημη συμπεριφορά.

Στη συνέχεια όμως, ο νεαρός Γεωργιανός φέρεται να χτύπησε τον μεγαλύτερο άνδρα στην ωμοπλάτη με ένα μαχαίρι τύπου “πεταλούδα”, τραυματίζοντάς τον. Ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο τραυματισμός του ευτυχώς δεν είναι σοβαρός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, ο Γεωργιανός συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.