ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αιματηρό επεισόδιο στους Αγίους Αναργύρους: Άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε την πρώην σύντροφό του

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας

Αιματηρό επεισόδιο στους Αγίους Αναργύρους:  Άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε την πρώην σύντροφό του

Ένα αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (1/4) στους Αγίους Αναργύρους, όταν ένας άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την πρώην σύντροφό του.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα είχε πάει βόλτα με φίλο της, όταν ο πρώην σύντροφός της τους αιφνιδίασε και εμφανίστηκε από πίσω από το ζευγάρι ξαφνικά, κι άρχισε να τη μαχαιρώνει.

Η γυναίκα άρχισε να τρέχει και ο φίλος της ούρλιαζε για βοήθεια. Τότε, ο δράστης αυτομαχαιρώθηκε.

Η γυναίκα κατόρθωσε να φτάσει τραυματισμένη και αιμόφυρτη μπροστά από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο έδωσαν τις πρώτες βοηθείες στον δράστη που αυτομαχαιρώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.