ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλγερινός με 11 διαφορετικά ονόματα και χώρες καταγωγής συνελήφθη γιατί αυτοϊκανοποιήθηκε δημόσια

Καθησυχαστικές οι Αρχές: «Δεν πρόκειται να απελαθεί για κανένα λόγο»

Αλγερινός με 11 διαφορετικά ονόματα και χώρες καταγωγής συνελήφθη γιατί αυτοϊκανοποιήθηκε δημόσια

Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, «πρόσφυγας»  από την Αλγερία που βρέθηκε κατηγορούμενος επειδή αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά σε μια νεαρή κοπέλα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ στις 20 Αυγούστου, όταν η νεαρή κοπέλα που είχε επισκεφτεί μια φίλη της, έκατσε φεύγοντας σε ένα παγκάκι πίσω από το άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να περιμένει φιλικό της πρόσωπο.

Όπως κατέθεσε η κοπέλα, σε κάποια φάση αντιλήφθηκε τον Αλγερινό να στέκεται απέναντι της, μπροστά από ένα ΚΑΦΑΟ.

«Το παγκάκι που έκατσα ήταν μπροστά από την παιδική χαρά. Μόλις με είδε, ξεκίνησε να αυνανιζεται μπροστά μου και να με κοιτάει. Κοκάλωσα, έπαθα σοκ και έβγαλα το κινητό μου για να ειδοποιήσω την αστυνομία. Μόλις με είδε να μιλώ στο τηλέφωνο κατευθύνθηκε στις τουαλέτες.

 Εκεί υπήρχε κι άλλη κοπέλα, ξεκίνησε να κάνει το ίδιο και σε εκείνη χωρίς να το καταλάβει και πήγα να την ενημερώσω μέχρι να φτάσει η αστυνομία και να τον συλλάβει», είπε η νεαρή κοπέλα στο δικαστήριο.

Ο Αλγερινός από τη μεριά του αρνήθηκε τις κατηγορίες, δήλωσε αθώος και πως δεν γνωρίζει ακόμα γιατί συνελήφθη.

Όπως έγινε γνωστό, στο παρελθόν έχει συλληφθεί άλλες 11 φορές και σε όλες τις περιπτώσεις δήλωσε διαφορετικά ονοματεπώνυμα στην αστυνομία, όπως και διαφορετικές χώρες καταγωγής.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και το δικαστήριο αποφάσισε να εκτίσει τους τρεις μήνες της ποινής του και το υπόλοιπο να ανασταλεί.

Φυσικά δεν πρόκειται να απελαθεί από τη χώρα καθώς ουδόλως απασχολεί τις φερόμενες ως  «Αρχές» ότι βρίσκεται παράνομα εδω. Εάν όμως επιχειρήσει να εγκαταλείψει την Ελλάδα τότε θα συλληφθεί για παράνομη έξοδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχει ελπίδα σε αυτόν τον τόπο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.