ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αμαλιάδα: «Καμπάνα» 250.000 σε 72χρονο που εγκατέλειψε νεογέννητα κουτάβια σε δάσος

Ο 72χρονος μετέφερε με φορτηγάκι και εγκατέλειψε στο δάσος Μαραθιάς οκτώ κουτάβια λίγων ημερών και τη μητέρα τους

Αμαλιάδα: «Καμπάνα» 250.000 σε 72χρονο που εγκατέλειψε νεογέννητα κουτάβια σε δάσος

Πολύ βαριά ήταν η «καμπάνα» που έπεσε σε έναν 72χρονο για την εγκατάλειψη κουταβιών στο δάσος της Μαραθιάς.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ilialive.gr, ο ηλικιωμένος μετέφερε με φορτηγάκι και εγκατέλειψε στο δάσος οκτώ κουτάβια λίγων ημερών και τη μητέρα τους.

Για το περιστατικό έγινε καταγγελία από πολίτη στην Αστυνομία που αναζήτησε και εντόπισε τα κουτάβια και τη μάνα τους, αλλά και τον 72χρονο που συνέλαβε και αναμένεται να οδηγήσει στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας.

Το διοικητικό πρόστιμο που του επιβλήθηκε είναι πάρα πολύ βαρύ, στο πλαίσιο της νέας νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς και την κακοποίηση τους. Συνολικά για τα οκτώ κουτάβια και τη μητέρα και το σύνολο των παραβάσεων το ποσό έφτασε τις 249.300 ευρώ.

Τα κουτάβια και η μάνα τους τα παρέλαβε ο υπεύθυνος του καταφυγίου του δήμου Ήλιδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.