ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Άργος: Άρπαξαν 15χρονη και εντοπίστηκε στο Βόλο – Συνελήφθησαν οι δράστες

Οι γονείς της κατέθεσαν μήνυση κατά ενός 19χρονου νεαρού

Άργος: Άρπαξαν 15χρονη και εντοπίστηκε στο Βόλο – Συνελήφθησαν οι δράστες

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας 15χρονης κοπέλας η μετά από, σχεδόν, 24 ώρες βρέθηκε στον Βόλο μετά από καταγγελία των γονιών της ότι απήχθη από το σπίτι της στο Άργος.

Στην αστυνομία είχε σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό της που την Τετάρτη απήχθη από το πατρικό της σπίτι και έκτοτε έψαχναν να τη βρουν.

Οι γονείς της κατέθεσαν μήνυση κατά ενός 19χρονου νεαρού, καθώς και των γονιών του 48 και 44 ετών, καθώς εκείνοι είναι που απήγαγαν την κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις ιστοσελίδας taxydromos, οι δύο οικογένειες είχαν συμφωνήσει να προβούν σε γάμο, όταν μετά από διαμάχη, το προξενιό φάνηκε να «χαλάει» με αποτέλεσμα η οικογένεια του αγοριού να απαγάγει την 15χρονη από το Αργος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε, τελικά, στον Βόλο σε οικισμό Ρομά της Νέας Ιωνίας με τους δράστες να συλλαμβάνονται από στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.