ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Άργος: Σε κέντρο απεξάρτησης στην Ισπανία είχε νοσηλευτεί ο 34χρονος που περιέλουσε με χλωρίνη την σύζυγό του

Ήταν εξαρτημένος από τα ναρκωτικά

Άργος: Σε κέντρο απεξάρτησης στην Ισπανία είχε νοσηλευτεί ο 34χρονος που περιέλουσε με χλωρίνη την σύζυγό του

Μια 32χρονη γυναίκα στο Άργος το βράδυ της Παρασκευής έζησε τον απόλυτο εφιάλτη όταν ο 34χρονος σύζυγός της τη χτύπησε άγρια με το ατμοσίδερο και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη, προκαλώντας της σοβαρές σωματικές βλάβες.

Η γυναίκα περιέγραψε στους γιατρούς τα όσα τραγικά βίωσε και κλήθηκε η αστυνομία.

«Ήταν ένα πολύ ήσυχο ζευγάρι. Η Ελένη ήταν μια νοικοκυρά ήσυχη. Παλιότερα δούλευε, τώρα μεγάλωνε τα δύο της παιδιά», αναφέρουν γείτονες.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν πρώην χρήστης ναρκωτικών και είχε νοσηλευτεί σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Ισπανία. Επέστρεψε στην Ελλάδα και λίγο καιρό αργότερα παντρεύτηκε με την 32χρονη.

Μεγάλωσε και ο ίδιος σε κακοποιητικό περιβάλλον. Η μητέρα του, η οποία πέθανε πριν από επτά χρόνια, έπεφτε θύμα των άγριων ξυλοδαρμών από τον πατέρα του.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά από καταγγελία της συζύγου του και τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 32χρονη φέρεται να έχει φύγει από το σπίτι μαζί με τα παιδιά της και να βρίσκεται στο πατρικό της, προσπαθώντας να αναρρώσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.