ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άργος: Συνελήφθη ο 33χρονος Ρομά που πυροβόλησε τέσσερα αδέλφια έξω από καφετέρια

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απειλή και εξύβριση

Άργος: Συνελήφθη ο 33χρονος Ρομά που πυροβόλησε τέσσερα αδέλφια έξω από καφετέρια

Το απόγευμα της Δευτέρας (15/1) αστυνομικοί της Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών εντόπισαν και συνέλαβαν στο Άργος τον 33χρονο Ρομά «πιστολέρο» που είχε επιχειρήσει να σκοτώσει τέσσερα αδέλφια έξω από μια καφετέρια στο κέντρο της Μεσσήνης.

Ο 33χρονος Ρομά είχε βρεθεί χτυπημένος και σε κατάσταση μέθης, τα ξημερώματα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, έπειτα από άγριο καυγά. Κοντά του, οι αστυνομικοί είχαν βρει κάλυκες και, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τέσσερα αδέλφια με τα οποία έχει διαφορές.

Οι φερόμενοι ως δράστες περίμεναν να παρέλθουν τα χρονικά όρια του αυτοφώρου και τότε παρουσιάστηκαν στο αστυνομικό τμήμα Μεσσήνης, όπου κατέθεσαν ότι ο 33χρονος πυροβόλησε εναντίον τους.

Ο ισχυρισμός τους επιβεβαιώθηκε από υλικό που είχαν καταγράψει κάμερες της περιοχής, το οποίο συνέλεξαν οι αστυνομικοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, σε βάρος του 33χρονου Ρομά σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απειλή και εξύβριση και ο Β΄ ανακριτής Πρωτοδικών Καλαμάτας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, το οποίο εκτελέστηκε όταν εντοπίστηκε στο Άργος όπου είχε καταφύγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.