ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Blue Horizon – Συγκλονίζει ο αδερφός του 36χρονου: «Τραγικό να σπρώξουν το παιδί να πέσει στη θάλασσα»

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας λεγόταν Αντώνης και ήταν άτομο με αναπηρία

Blue Horizon – Συγκλονίζει ο αδερφός του 36χρονου: «Τραγικό να σπρώξουν το παιδί να πέσει στη θάλασσα»

Συγκλονίζει ο αδερφός του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη που το βράδυ της Τρίτης βρήκε τραγικό θάνατο στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα.

Σύμφωνα με βίντεο ντοκουμέντο που έρχονται στη δημοσιότητα, ο 36χρονος ανέβαινε τρέχοντας πάνω στον καταπέλτη του πλοίου, το οποίο αναχωρούσε για το Ηράκλειο Κρήτης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος Αντώνης φαίνεται να ήταν άτομο με αναπηρία.

Μάλιστα, ήταν ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα και φέρεται να είχε εκδώσει εισιτήριο για το χθεσινό δρομολόγιο Πειραιάς-Κρήτη.

Ο άτυχος άνδρας ήταν από τον Αγιο Νικόλαο στο Λασίθι, από 10μελή οικογένεια που αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ο Αντώνης εργαζόταν περιστασιακά σε διάφορες δουλειές για να στέλνει χρήματα στην οικογένειά του, αλλά ταξίδευε συχνά από την Κρήτη στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους.

Ο αδερφός του μίλησε για τον τρόπο με τον οποίον έμαθε ότι ο άτυχος Αντώνης είναι νεκρός. Ο ίδιος με λίγα λόγια και φωνή που δεν έβγαινε περιγράφει τα τραγικά λεπτά της είδησης ότι ο αδερφός του δεν ζει πια αλλά και την επικοινωνία που είχε μαζί του λίγο πριν επιβιβαστεί στο καράβι.

«Με έπαιρναν κατά τις 22:30 δεν το πίστευα. Δεν ξέρω πώς βρήκαν το τηλέφωνό μου, με κάλεσαν με απόκρυψη. Λέω αποκλείεται φάρσα είναι. Έρχεται ο άλλος αδερφός μου, μου λέει ο αδερφός σου πνίγηκε. Λέει τον έσπρωχναν έξω από το καράβι είδα το βίντεο.

Τραγικό να σπρώξουν το παιδί, να πέσει στη θάλασσα. Ήταν να ταξιδέψει για Κρήτη. Το καράβι άνοιγε στις 6 του είπα να πάει. Δεν πρόλαβε καθυστέρησε. Έτρεχε να μπει μέσα. Είναι τραγικό δεν του επέτρεψαν. Δεν τον άφηναν», είπε με σπασμένη φωνή ο αδερφός του άτυχου Αντώνη.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος.

Μ.Βαρβιτσιώτης: Εκφράζω τη θλίψη μου

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με ανάρτησή του στο Twitter, εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του 36χρονου και παράλληλα τόνισε ότι είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για την απόδοση ευθυνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.