ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεν έχει τέλος η βία ανηλίκων: 12χρονη μαθήτρια έσβησε τσιγάρο στο στήθος 13χρονης συμμαθήτριάς της

Η βία ανηλίκων παίρνει όλο και πιο ανησυχητικές διαστάσεις στη Θεσσαλονίκη

Δεν έχει τέλος η βία ανηλίκων: 12χρονη μαθήτρια έσβησε τσιγάρο στο στήθος 13χρονης συμμαθήτριάς της

Φρίκη προκαλεί το νέο περιστατικό βίας ανάμεσα σε μία 12χρονη και σε μία 13χρονη που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου στην Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης, με το ένα κορίτσι να σβήνει στο στήθος του άλλου τη γόπα του αναμμένου τσιγάρου της.

Όπως αναφέρει στην επώνυμη καταγγελία της η μητέρα της 13χρονης, η κόρη της είχε μια παρεξήγηση με μια 12χρονη φίλη της, η οποία με πρόσχημα πως θέλουν να μιλήσουν και να λύσουν ειρηνικά την παρεξήγηση της έδωσε ραντεβού.

Η 13χρονη πηγαίνει στο ραντεβού και δέχεται επίθεση με φωνές και ύβρεις από την 12χρονη και από άλλα 5 παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας που βρίσκονταν εκεί με αποκορύφωμα την πράξη της 12χρονης που έσβησε το τσιγάρο που κάπνιζε πάνω στο στήθος της 13χρονης.

Οι γονείς της 13χρονης κάνοντας μήνυση για το περιστατικό στους γονείς και στο παιδί έμαθαν από την αστυνομία πως εκκρεμεί και άλλη μήνυση για το 12 χρόνο κορίτσι για ξυλοδαρμό που έλαβε χώρα στις 06/09 σε ένα άλλο κορίτσι της περιοχής.

Όπως λέει η μητέρα της 13χρονης: «Η κόρη μου δέχτηκε να την συναντήσει, μόλις έφτασε στο σημείο το κορίτσι ήταν εκεί με 5 παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας και με ύβρεις, απειλές και φωνές επιτέθηκε στην κόρη μου και το αποκορύφωμα αυτού ήταν να σβήσει το τσιγάρο που κάπνιζε πάνω στο στήθος της κόρης μου.

Πράττοντας τα δέοντα ως γονείς κάνοντας μήνυση στους γονείς και στο παιδί μάθαμε από την αστυνομία πως εκκρεμεί και άλλη μήνυση για το 12 χρόνο κορίτσι για ξυλοδαρμό που έλαβε χώρα στις 6/09 σε ένα άλλο κορίτσι της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλάμε για μαθητές του Γυμνασίου. Σας αναφέρω το περιστατικό για έναν και μόνο λόγο. Η πολιτεία, η κοινωνία που βαδίζει όταν τα παιδιά της ως μόνο όπλο τους έχουν το ξύλο και την βιοπραγία;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.