ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Διάρρηξη σε μονοκατοικία στην Κοζάνη όσο οι ένοικοι ήταν στην εκκλησία

Οι ιδιοκτήτες βρέθηκαν μπροστά σε σκηνικό λεηλασίας όταν επέστρεψαν και ειδοποίησαν την Ασφάλεια

Διάρρηξη σε μονοκατοικία στην Κοζάνη όσο οι ένοικοι ήταν στην εκκλησία

Στην εκκλησία είχαν πάει τα μέλη μιας οικογένειας το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης και άγνωστοι διαρρήκτες βρήκαν την ευκαιρία να παραβιάσουν μια μπαλκονόπορτα της μονοκατοικίας τους στην συνοικία «Πλατάνια» της Κοζάνης, να κάνουν άνω-κάτω τα δωμάτια και να διαφύγουν με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Παρόλο που η μονοκατοικία βρίσκεται πολύ κοντά σε αρκετά άλλα σπίτια και πολυκατοικίες, κανείς δεν αντιλήφθηκε τους «ποντικούς» που έδρασαν ανενόχλητοι.

Οι ιδιοκτήτες βρέθηκαν μπροστά σε σκηνικό λεηλασίας όταν επέστρεψαν και ειδοποίησαν την Ασφάλεια, οι αστυνομικοί της οποίας πήραν αποτυπώματα και αναζητούν υλικό από κάμερες παρακείμενων σπιτιών, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσουν τους δράστες.

Στο σπίτι ενός άνδρα στην Αμαλιάδα τρύπωσαν κρυφά το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης δυο Ελληνίδες, μια ενήλικη και μια 15χρονη, οι οποίες άρπαξαν κοσμήματα συνολικής αξίας 800 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Όμως, συνελήφθησαν άμεσα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας που επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη τους τα κλεμμένα κοσμήματα. Οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ σε βάρος των γονέων της ανήλικης σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή εποπτεία της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.