ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Διέρρηξαν καφενείο για ένατη φορά στον Πύργο – Η επική τούμπα του δράστη (βίντεο)

Οι δράστες αυτή τη φορά ήταν Ρομά

Διέρρηξαν καφενείο για ένατη φορά στον Πύργο – Η επική τούμπα του δράστη (βίντεο)

Για ένατη φορά βρέθηκε στο στόχαστρο διαρρηκτών το καφενείο ενός άνδρα στην πλατεία Ανδριάρα στον Πύργο Ηλείας.

Οι δράστες αυτή τη φορά ήταν Ρομά, τέσσερις τον αριθμό μεταξύ αυτών δύο ανήλικοι, οι οποίοι «χτύπησαν» λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης, σπάζοντας την πόρτα του καφενείου και άρχισαν να αφαιρούν ό,τι μπορούν μαζί με την ταμειακή μηχανή του καταστήματος.

Ο ιδιοκτήτης μπορεί να έχει εγκαταστήσει συστήματα ασφαλείας, όμως οι δράστες δεν φαίνεται να ταράζονται. Ενώ τους καταγράφουν οι κάμερες μπαίνουν, κλέβουν και φεύγουν.

Ο τελευταίος εκ των δραστών, που φαίνεται μεθυσμένος φεύγοντας πέφτει στο έδαφος αλλά σηκώνεται μετά από λίγο και απομακρύνεται.

Ο Άγγελος Μποζινάκης μιλώντας στο ilialive.gr ανέφερε ότι «…σήμερα το πρωί τέσσερις παρά ειδοποιήθηκα από την ασφάλεια, είδα ότι έχει σπάσει το τζάμι του μαγαζιού, ότι είχαν μπει μέσα και αφαίρεσαν την ταμειακή μηχανή του μαγαζιού, μία τηλεφωνική συσκευή, αναψυκτικά και μπύρες.

Προκάλεσαν επίσης υλικές ζημιές στο κατάστημα, στην τζαμαρία και την πόρτα. Αυτό συνέβη για 9η φορά. Μας είχαν αφήσει ένα χρόνο σε ησυχία και μετά από ένα χρόνο πάλι τα ίδια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.