ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δίκη Ρ.Πισπιρίγκου: «Πυρά» Α.Κούγια σε Ν.Ράικο – «Πρόκειται για κλόουν της τοξικολογίας»

Ο Α.Κούγιας κατέθεσε στο δικαστήριο και αίτημα διακοπής για 15 ημέρες της διαδικασίας εξέτασης του κ. Ράικου

Δίκη Ρ.Πισπιρίγκου: «Πυρά» Α.Κούγια σε Ν.Ράικο – «Πρόκειται για κλόουν της τοξικολογίας»

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο που δικάζει την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονίας της μικρής Τζωρζτίνας Δασκαλάκη με κατηγορούμενη την μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, αναμένεται να προχωρήσει αύριο (7/9) στη διαδικασία ανάγνωσης εγγράφων.

Σήμερα στη δίκη επρόκειτο να εξεταστεί από τον Αλέξη Κούγια, ως συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης, ο καθηγητής τοξικολογίας Νίκος Ράικος. Ωστόσο, η εξέταση αυτή του μάρτυρα δεν έγινε καθώς ο κ. Κούγιας γνωστοποίησε στο δικαστήριο ότι δεν υποβάλλει καμία ερώτηση στον καθηγητή τοξικολογίας, ο οποίος σύμφωνα με τον συνήγορο προσκόμισε στο δικαστήριο πέντε έγγραφα που είχε ζητήσει η υπεράσπιση.

Επιπλέον ο κ. Κούγιας κατέθεσε στο δικαστήριο και αίτημα διακοπής για 15 ημέρες της διαδικασίας εξέτασης του κ. Ράικου προκειμένου η υπεράσπιση να συμβουλευτεί τον τεχνικό της σύμβουλο επί των εγγράφων, το οποίο απορρίφθηκε από το δικαστήριο με σύμφωνη εισαγγελική πρόταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αμφισβητούμε εντελώς την εργασία που έκανε ο κ. Ράικος. Από αυτά που είπε την προηγούμενη φορά, μας είπε ο συνεργάτης μας, πρόκειται για κλόουν της τοξικολογίας. Έπρεπε να τα είχε δώσει στον κ. Μπουζιάνη. Έχουμε αίτημα για κατ´ αντιπαράσταση εξέταση Μπουζιάνη-Ράικου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.