ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Διπλό έγκλημα στην Αίγινα: Ψάχνουν για συνεργούς του 36χρονου – Εκτιμάται ότι δεν το διέπραξε μόνος του

Όλα δείχνουν πως είχε συνεργό ή συνεργούς

Διπλό έγκλημα στην Αίγινα: Ψάχνουν για συνεργούς του 36χρονου – Εκτιμάται ότι δεν το διέπραξε μόνος του

Στις πρώτες ειδήσεις της επικαιρότητας παραμένει η υπόθεση με το διπλό έγκλημα που είχε διαπραχθεί το 2015 στην Αίγινα, μετά τη σύλληψη του βασικού υπόπτου στη Μάλτα, καθώς όλα δείχνουν πως είχε συνεργό ή συνεργούς.

Οι συγγενείς της 71χρονης Ειρήνης Μαρμαρινού και του 44χρονου ανιψιού της Λάμπρου Πρωτονοτάριου, που βρήκαν τραγικό θάνατο στις 30 Νοεμβρίου 2015, δηλώνουν δικαιωμένοι.

«Δικαίωση υπήρξε με τη σύλληψη του δράστη, άνοιξε τον δρόμο της Δικαιοσύνης και πιστεύω ότι θα δικαιωθούν οι ψυχές αυτών των ανθρώπων που μαρτύρησαν και ο δράστης, αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας, θα πάρει τη θέση που του αξίζει», είπε στον Alpha η αδερφή του 44χρονου, Νεκταρία Πρωτονοτάριου.

«Περιμένουμε να εκδοθεί ο δράστης και να ομολογήσει στις ελληνικές Αρχές, εγώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις δικαστικές αρχές», πρόσθεσε η ίδια.

Πώς έγινε η σύλληψη του δράστη στη Μάλτα

Ο 36χρονος σήμερα δράστης εντοπίστηκε από τις Αρχές της Μάλτας μετά από τυχαίο έλεγχο στην παραθαλάσσια πόλη Marsaskala των 15.000 κατοίκων, στην οποία είχε βρει καταφύγιο μετά την άγρια δολοφονία.

Οι Μαλτέζοι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτη τη συμπεριφορά του, τον μετέφεραν στα γραφεία της αστυνομίας και εκεί ταυτοποιήθηκε το DNA βάσει του διεθνούς εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί από την ΕΛ.ΑΣ. για τον 36χρονο τον περασμένο Μάρτιο.

Η σύλληψη του δράστη έχει φέρει αισιοδοξία στις Αρχές πως θα καταφέρουν να φτάσουν, πλέον, και στον συνεργό ή τους συνεργούς του, καθώς εκτιμάται ότι δεν διέπραξε μόνος του το διπλό φρικτό έγκλημα.

Επίσης, οι Αρχές καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα τι απέγιναν τα 800.000 ευρώ που είχαν αρπάξει οι δράστες από το σπίτι της άτυχης 71χρονης.
Ο σκούφος που οδήγησε στη διαλεύκανση

«Κλειδί» για τη διαλεύκανση της υπόθεσης αποδείχθηκε ένας μαύρος σκούφος που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος το 2015. Από την ανάλυση που έγινε διαπιστώθηκε ότι ήταν των δραστών. Δεν είχε, όμως, ταυτοποιηθεί το γενετικό υλικό με τη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ., καθώς ο δράστης δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα είχε εστιάσει σε συγγενείς του δράστη στην Αλβανία, σε συγκεκριμένο μέρος, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. είχε εντοπίσει παρόμοιο DNA. Οι εξελίξεις «έτρεξαν» όταν ανακαλύφθηκε ένα αποτύπωμα στο σπίτι όπου έγινε το έγκλημα, το οποίο ταυτοποιήθηκε με τον Αλβανό που συνελήφθη στη Μάλτα. Η ταυτοποίηση, επειδή ο 36χρονος δεν ήταν σεσημασμένος, έγινε από προσπάθεια του Αλβανού να εισέλθει στη χώρα παράνομα, όταν και οι Αρχές του είχαν πάρει αποτυπώματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.