ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Δολοφονία 50χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα: Γνώριμος των Αρχών ο 74χρονος – Είχε συλληφθεί άλλες τρεις φορές

Το χρονικό του εγκλήματος

Δολοφονία 50χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα: Γνώριμος των Αρχών ο 74χρονος – Είχε συλληφθεί άλλες τρεις φορές

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθαν νέες πληροφορίες για τη δολοφονία του 50χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα, καθώς ο 74χρονος που τον πυροβόλησε εν ψυχρώ και τον σκότωσε μέσα στο διαμέρισμά του ήταν γνώριμος των Αρχών καθώς είχε συλληφθεί τρεις φορές στο παρελθόν.

Ειδικότερα, η πρώτη σύλληψη του άνδρα ήταν το 2009 για εγκληματική οργάνωση, μετά το 2013 και η τρίτη φορά το 2021, για τον νόμο περί όπλων, κλοπή και ληστεία.

Το χρονικό

Ο 50χρονος γιόρταζε με τη γυναίκα του και οικογενειακούς τους φίλους τα γενέθλια της 12χρονης κόρης τους σε μαγαζί της περιοχής. Καλεσμένος ήταν και ο 74χρονος δολοφόνος. Το ζευγάρι με την κόρη τους και δύο ανήλικες φίλες της γύρισαν σπίτι τους στην οδό Μύρων στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο 74χρονος άνδρας χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος του ζευγαριού. Υπό την επήρεια αλκοόλ, άρχισε να λογομαχεί με τον 50χρονο άνδρα κρατώντας όπλο στο χέρι και φωνάζοντας ότι κάτι του έβαλαν στο ποτό.

Αμέσως, άρχισε να πυροβολεί τον άτυχο άνδρα μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του και μετά πυροβόλησε και τη 45χρονη γυναίκα. Το 12χρονο κορίτσι βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε απεγνωσμένα για βοήθεια, κατά τις ίδιες πηγές.

Η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη του 74χρονου. Η μητέρα διεκομίσθη στο νοσοκομείο Γεννηματάς τραυματισμένη στην ωμοπλάτη, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για το έγκλημα διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής, ενώ ο 74χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.