ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία ηλικιωμένης στη Χαλκίδα: «Δεν πέρναγα καλά μαζί της και τη σκότωσα» είπε ο 88χρονος

Αφαίρεσε τη ζωή της 84χρονης με δίκαννη καραμπίνα

Δολοφονία ηλικιωμένης στη Χαλκίδα: «Δεν πέρναγα καλά μαζί της και τη σκότωσα» είπε ο 88χρονος

Ο 88χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της 84χρονης συζύγου του στη Χαλκίδα «δικαιολογήθηκε» λέγοντας ότι «δεν πέρναγα καλά μαζί της. Υπήρχαν θέματα και τελικά έφθασε ο κόμπος στο χτένι».

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο ηλικιωμένος δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις ως προς το κίνητρο της δολοφονίας, παρά δήλωσε πως μεταξύ αυτού και της συζύγου του υπήρχαν προβλήματα που τελικά τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Πιστεύετε ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ από το 2019 πέτυχαν ή απέτυχαν να αντιμετωπίσουν τις πυρκαγιές;

  • Πέτυχαν (5%, 697 Votes)
  • Απέτυχαν (90%, 13.876 Votes)
  • Μέτρια αποτελέσματα (4%, 690 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (1%, 117 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.380

Loading ... Loading ...

Η τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε περιοχή της Χαλκίδας όταν ο 88χρονος πήρε τη κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε την 84χρονη τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. τα οποία εντόπισαν το όπλο του εγκλήματος (το κατείχε νόμιμα ο δράστης), και το κατέσχεσαν.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο ηλικιωμένος δεν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται να ενήργησε με καθαρό μυαλό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.