ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία Μ.Παπαγεωργίου: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο συλληφθέντες

Οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες στις απολογίες τους

Δολοφονία Μ.Παπαγεωργίου: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο συλληφθέντες

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι, 53 και 54 ετών, μετά τις απολογίες του στον ανακριτή, για την υπόθεση της δολοφονίας και της αρπαγής του Μάριου Παπαγεωργίου.

Οι περιοριστικοί όροι έχουν να κάνουν με την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και με την υποχρεωτική εμφάνιση δυο φορές τον μήνα σε ΑΤ.

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια πολύ νωρίς το πρωί προκειμένου να απολογηθούν για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της αρπαγής κατά συναυτουργία μετά την απόρριψη της αίτησης που κατέθεσαν χθες οι συνήγοροί τους περί ακυρότητας της διαδικασίας.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν πριν από λίγες ημέρες, βάσει ενταλμάτων σύλληψης που είχε εκδώσει ο ανακριτής, καθώς φέρονται να είχαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον «εγκέφαλο» της συμμορίας για την μεταφορά και την εξαφάνιση του πτώματος.

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως τα συγκεκριμένα άτομα με τη βοήθεια συνεργών σκηνοθέτησαν ένα ταξίδι και αγόρασαν μια μεγάλη ποσότητα κάρβουνου με σκοπό να εξαφανίσουν τη σορό του Μάριου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες στις απολογίες του και υποστήριξαν πως δεν έχουν την οποιαδήποτε εμπλοκή με τη φρικιαστική αυτή υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.