ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία στη Ρόδο: «Βρήκα την οικιακή βοηθό να τρέμει» λέει ο ανιψιός της 75χρονης

Η κατηγορούμενη ισχυρίζεται ότι έχει σκοτώσει ακόμα τρεις ηλικιωμένους

Δολοφονία στη Ρόδο: «Βρήκα την οικιακή βοηθό να τρέμει» λέει ο ανιψιός της 75χρονης

Η ιατροδικαστική εξέταση για την δολοφονία της κατάκοιτης 75χρονης, πιστοποιεί θάνατο από ασφυξία, ενώ ήδη ασκήθηκε ποινική δίωξη στην 45χρονη οικιακή βοηθό, στη Ρόδο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και άμεσο δόλο.

Η κατηγορούμενη ισχυρίζεται ότι έχει σκοτώσει ακόμα τρεις ηλικιωμένους, ενώ επιφυλακτικοί δηλώνουν συγγενείς των εκλιπόντων. Κατεπείγουσα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, πριν απολογηθεί, ζήτησε ο συνήγορος της 75χρονης, Στέλιος Αλεξανδρής, ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η 45χρονη να ομολογεί δολοφονίες που δεν διέπραξε.

Στην ΕΡΤ μίλησε ανιψιός της κατάκοιτης γυναίκας τονίζοντας ότι η θεία του ήταν ευχαριστημένη στις δύο εβδομάδες που είχε κοντά της την οικιακή βοηθό.

«Βρήκα την οικιακή βοηθό έξω από το σπίτι. Έτρεμε. Μπήκα μεσα στο σπίτι και βρήκα τη θεία μου, δεν ανέπνεε, και στη συνέχεια ήρθε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ…Στην αρχή δεν πήγε το μυαλό μου στο κακό αλλά θεώρησα ότι κάτι έπαθε η θεία στον ύπνο αλλά οι κινήσεις της αστυνομίας με έκαναν να καταλάβω ότι είχε συμβεί κάτι άλλο…Ήταν δύο εβδομάδες με τη θεία μου. Δεν μας είχε κάνει παράπονα. Τα πηγαίνανε μια χαρά οι δύο τους. Είχα ρωτήσει τη θεία πώς τα πάει και μας είπε όλα μια χαρά και «αν δεν ήταν καλή δεν θα την κρατούσα»».

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, το έγκλημα σημειώθηκε στις 8:10 το πρωί της Δευτέρας (21/11) στην περιοχή Καλυθιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 45χρονη, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικές διαταραχές. Πριν από δέκα χρόνια, το 2002, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική στη Λέρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.