ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία στο Blue Horizon: Ξεσπούν οι συγγενείς του 36χρονου – «Ζητάμε να τιμωρηθούν»

«Ήταν άδικο όλο αυτό που έκαναν»

Δολοφονία στο Blue Horizon: Ξεσπούν οι συγγενείς του 36χρονου – «Ζητάμε να τιμωρηθούν»

Για ακόμη μια φορά οι συγγενείς του δολοφονημένου Αντώνη ξεσπούν ζητώντας δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. 

Γεμάτοι οργή και πόνο παραμένουν οι στενοί συγγενείς του θύματος στην Κρήτη, όπως φαίνεται σε δηλώσεις τους στο Mega.

«Δεν ντρέπονται λίγο», λέει ειδικότερα η αδελφή του Αντώνη.

«Είναι ένα μεγάλο σοκ όλο αυτό. Δεν μπορώ να το καταλάβω ακόμα γιατί έχει γίνει όλο αυτό… Γιατί;», είπε από την πλευρά του ο Νίκος, αδερφός του 36χρονου.

Στη συνέχεια, θέλησε να ευχαριστήσει όσους έφεραν στο φως της δημοσιότητας τα βίντεο ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν όσα έγιναν εκείνα τα μοιραία λεπτά πάνω στον καταπέλτη του Blue Horizon.

Όπως είπε ο ίδιος, εάν δεν υπήρχαν αυτά τα βίντεο «θα λέγαμε ότι γλίστρησε ή ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους».

«Ήταν άδικο όλο αυτό που έκαναν. Το παιδί δεν πείραζε κανέναν, πιθανώς να τον γνώριζαν εκεί. Δεν υπάρχουν λόγια», είπε δε.

Στον Αντώνη άρεσαν πολύ τα ταξίδια και συχνά ταξίδευε με προορισμό την Αθήνα, έχοντας πάντα μαζί του εισιτήριο, σημείωσε ο αδερφός του, ο οποίος ανέφερε ακόμη πως εάν ποτέ συναντούσε τον ύπαρχο το μόνο που θα τον ρωτούσε θα ήταν «γιατί;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ζητάμε δικαιοσύνη, να τιμωρηθούν», είπε με τη σειρά του ο κουνιάδος του Αντώνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.