ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Υπήρχε περιπολικό στο Αστυνομικό Τμήμα – Είχε κάνει φυλακή ο αστυνομικός φρουρός

Η επίθεση στην 28χρονη έγινε ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμα στο οποίο είχε μεταβεί για να ζητήσει βοήθεια

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Υπήρχε περιπολικό στο Αστυνομικό Τμήμα – Είχε κάνει φυλακή ο αστυνομικός φρουρός

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της 28χρονης Κυριακής από τον 39χρονο σύντροφό της έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Η θανατηφόρα επίθεση στην 28χρονη έγινε ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμα στο οποίο είχε μεταβεί για να ζητήσει βοήθεια, καθώς όπως δήλωσε είχε παρατηρήσει πως ο πρώην σύντροφο της, την παρακολουθούσε έξω από το σπίτι της, τις τελευταίες δύο ημέρες.

Μάλιστα, στο σημείο υπήρχε περιπολικό που θα μπορούσε να την επιστρέψει ασφαλή στο σπίτι της, αλλά αποφασίστηκε να μην το διαθέσουν για την 28χρονη.

Όπως φάνηκε από το βίντεο ντοκουμέντο, στο σημείο, την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σαν «θεατής» και ένας αστυνομικός φρουρός, ο οποίος δεν έκανε τίποτα. Παρενέβη μόνο όταν είδε τον 39χρονο να αυτοτραυματίζεται.

Τεράστια αποδεικνύονται τα κενά που υπάρχουν στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων, καθώς από τους 50 αστυνομικούς που θα έπρεπε να υπηρετούν στο Τμήμα, υπάρχουν συνολικά μόνο 25 άτομα ενώ τη στιγμή της δολοφονίας βρίσκονταν στο Τμήμα μόλις δύο άτομα και συγκεκριμένα ο αστυνομικός φρουρός και η αξιωματικός υπηρεσίας.

Δύο από τους αστυνομικούς του Τμήματος έχουν στο παρελθόν απασχολήσει το Εσωτερικών Υποθέσεων, ένας εκ των οποίων μάλιστα έκανε φυλακή και επέστρεψε στο Τμήμα.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, ένας ακόμη αστυνομικός είχε απασχολήσει τις Αρχές, καθώς είχε εμπλοκή σε κύκλωμα με πλαστές ταυτότητες, οι οποίες κατέληγαν στα χέρια ποινικών.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός την περίοδο 2013 – 2014 είχε εμπλακεί σε υπόθεση πλαστογραφίας και είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό ενώ η υπόθεσή του βρίσκεται πλέον στο εφετείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ο εν λόγω 39χρονος αστυνομικός είχε περάσει όλες τις προβλεπόμενες διοικητικές ποινές και επέστρεψε νομίμως στην υπηρεσία του, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο της αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.