Δράμα: Ο 65χρονος σκότωσε τη γυναίκα του επειδή του ζήτησε να χωρίσουν – Αυτοκτόνησε στο μπάνιο

Η γυναίκα ήθελε να φύγει το συντομότερο δυνατό από το σπίτι

Δράμα: Ο 65χρονος σκότωσε τη γυναίκα του επειδή του ζήτησε να χωρίσουν – Αυτοκτόνησε στο μπάνιο

Συγκλονίζει το νέο έγκλημα στη Δράμα, όπου στην περιοχή της Προσοτσάνης ένας 65χρονος άνδρας δολοφόνησε την 60χρονη γυναίκα του με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το GRTimes σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής, ο άνδρας φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του στο σαλόνι και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του στο μπάνιο.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι με δύο ενήλικες κόρες και όπως λέει ο δήμαρχος Προσοτσάνης, Θεόδωρος Αθανασιάδης, «οι πληροφορίες μου λένε πως η γυναίκα του, του είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να φύγει σήμερα κιόλας και να χωρίσουν. Εκείνος από ό,τι φαίνεται δεν το άντεξε αυτό και τελικά έκανε ό,τι έκανε».

Σύμφωνα με τον κ. Αθανασιάδη, «ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του στο σαλόνι και αυτοκτόνησε στο μπάνιο. Είχε μάλιστα αφήσει και τα κλειδιά του σπιτιού απ’ έξω, ώστε να τους βρουν. Όπως όλα δείχνουν δηλαδή, φαίνεται ότι το είχε σχεδιάσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δήμαρχος αναφέρει ακόμη ότι το ζευγάρι εντόπισε η μία του κόρη μέσα στο σπίτι. «Μέχρι τις 02:00, δεν ακούστηκε κάτι, όπως αναφέρουν οι γείτονες. Ωστόσο το έγκλημα, φαίνεται ότι συνέβη τα ξημερώματα. Οι ίδιοι οι περίοικοι αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα ή προστριβές. Για τον λόγο αυτό, είναι συγκλονισμένη και όλη η τοπική κοινωνία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.