Δύο συλλήψεις διακινητών για μεταφορά παράνομων μεταναστών σε Έβρο και Ροδόπη

Αγνόησαν το σήμα στάσης των αστυνομικών

Δύο συλλήψεις διακινητών για μεταφορά παράνομων μεταναστών σε Έβρο και Ροδόπη

Δύο αλλοδαποί διακινητές  οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας παράτυπους μετανάστες, συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου.

Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί συνέλαβαν το μεσημέρι ένα, 29χρονο υπήκοο Αλβανίας που μετέφερε παράνομα, με ΙΧ φορτηγό, πέντε μετανάστες, στην επαρχιακή οδό Δοκού-Γρατινής Ροδόπης.

Μάλιστα, ο φερόμενος ως δράστης δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει.

Όπως προέκυψε το όχημα μεταφοράς έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα στην Εγνατία Οδό Κήπων-Αλεξανδρούπολης, συνελήφθη 23χρονος, υπήκοος Σερβίας, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα επτά μετανάστες.

Ο φερόμενος ως διακινητής αγνόησε το σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατασχέθηκαν τα οχήματα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και Φερών Αλεξανδρούπολης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.