ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δυστύχημα στο Μαρκόπουλο: Ο 27χρονος είχε τρακάρει στο παρελθόν τουλάχιστον 3 φορές

Είχε νοσηλευθεί σε κώμα για 7 μήνες

Δυστύχημα στο Μαρκόπουλο: Ο 27χρονος είχε τρακάρει στο παρελθόν τουλάχιστον 3 φορές

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στο Μαρκόπουλο όπου ο 27χρονος έχασε την ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση. 

Σημειώνεται ότι στο τροχαίο τραυματίστηκε και μία 22χρονη η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με την κατάστασή της να κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Φίλος της άτυχης κοπέλας μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης σε τηλεοπτικό σταθμό όπου αποκάλυψε πως ο 27χρονος οδηγός του μοιραίου δικύκλου, έχει τρακάρει στο παρελθόν τουλάχιστον 3 φορές.

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο 27χρονος είχε νοσηλευθεί σε κώμα επί 7 μήνες έπειτα από την εμπλοκή του σε προηγούμενο τροχαίο.

«Είναι η τρίτη φορά που τρακάρει ο 27χρονος, είχε μείνει επτά μήνες σε κώμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο οικογενειακής φίλος της 22χρονης.

Αναφορικά με την 22χρονη ο οικογενειακός φίλος της ανέφερε:

«Σαν παιδί μου την είχα. Αυτός είχε ξανά τρακάρει πριν καιρό και ήταν με μηχανή, ήταν 7 μήνες σε κώμα. Επανήλθε και είχε ξανά τρακάρει πάλι με μια άλλη κοπέλα, πάλι με αυτοκίνητο και αυτή ήταν η τρίτη.

Είχε τρέλα με την ταχύτητα ναι. Είχε τρέλα, είχε γρήγορο αυτοκίνητο. Πολλά λεφτά ο πατέρας του. Την αποτρέπαμε εμείς με αυτόν. Εντάξει, είχε ερωτευτεί τελευταία. Τελευταία είχε μπλέξει με αυτόν και από ό,τι ξέρω είχε τσακωθεί πριν μια εβδομάδα μαζί του και βγήκανε για να τα ξαναβρούν.

Έκλαιγε αυτός. Είχανε πάει για φαγητό και στον γυρισμό έγινε αυτό. Δηλαδή, μια εβδομάδα δεν βγαίνανε. Χθες, βγήκανε για να τα βρούνε πάλι και καλά την έπεισε να βγούνε και έγινε αυτό που έγινε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τροχαία μελετά τον τόπο της σύγκρουσης για να διαπιστωθεί πώς ακριβώς το αυτοκίνητο που κινούταν στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη στο Μαρκόπουλο εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» πάνω σε κολόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.