ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Εφιάλτης» για 84χρονη στην Ξάνθη – 15χρονος Ρομά εισέβαλε στο σπίτι της και την έπιασε από τον λαιμό

Ο έφηβος ληστής, που συνοδευόταν από τον πατέρα του, έριξε κάτω την ηλικιωμένη για να του πει πού έκρυβε τα χρήματά της

«Εφιάλτης» για 84χρονη στην Ξάνθη – 15χρονος Ρομά εισέβαλε στο σπίτι της και την έπιασε από τον λαιμό

Έναν «εφιάλτη» βίωσε χθες Δευτέρα (1/1) μία γυναίκα 84 ετών στην Ξάνθη όταν βρέθηκε μπροστά σε δύο ληστές που θέλησαν να της «αδειάσουν» το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 17.30 το απόγευμα όταν ένας 41χρονος Ρομά εισέβαλε στο σπίτι της γυναίκας από την κεντρική πόρτα που ήταν ανασφάλιστη μαζί με τον 15χρονο γιο του.

Οι ληστές έψαξαν τον χώρο χωρίς όμως να βρουν κάτι πολύτιμο. Τότε ο 15χρονος, απαιτώντας από την 84χρονη χρήματα, την έπιασε από τον λαιμό και την πέταξε στο έδαφος απαιτώντας να τους αποκαλύψει το σημείο που τα κρύβει, χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού η γυναίκα δεν είχε τίποτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο αργότερα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Τοπείρου και συνελήφθησαν. Πρόκειται για άτομα γνωστά στον οικισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.