ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έγκλημα στα Τέμπη: Απολογείται σήμερα ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ

Σε βάρος του έχει ασκηθεί και δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ανθρωποκτονία και βαριές σωματικές βλάβες κατά συρροή από αμέλεια

Έγκλημα στα Τέμπη: Απολογείται σήμερα ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ

Ενώπιον του Εφέτη Ανακριτή στη Λάρισα, απολογείται σήμερα Τετάρτη (18/10), ο πρώην πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος του ΟΣΕ, Σπύρος Πατέρας, για το έγκλημα που σημειώθηκε στις 28 Φεβρουαρίου στα Τέμπη.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διατάραξη ασφάλειας των συγκοινωνιών που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο πολλών ατόμων αλλά και δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ανθρωποκτονία και βαριές σωματικές βλάβες κατά συρροή από αμέλεια.

Παράλληλα ο Σ.Πατέρας διώκεται σε βαθμό πλημμελλήματος για παράβαση καθήκοντος καθώς ήταν ο άνθρωπος που υπέγραψε την μετακίνηση του σταθμάρχη που ήταν σε υπηρεσία το μοιραίο βράδυ που έγινε δυστύχημα προκειμένου να μετακινηθεί από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στον ΟΣΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για αυτή την υπόθεση έχει ήδη ασκηθεί δίωξη σε 15 άτομα, δύο έχουν προφυλακιστεί ο 59χρονος σταθμάρχης και ο επιθεωρητής του ΟΣΕ στη Θεσσαλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.