ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έγκλημα στην Ηλεία: «Ο δράστης σίγουρα θα έχει κάνει το μοιραίο λάθος» αναφέρει η ΕΛΑΣ

Ο δράστης φέρεται να προέρχεται από το γνώριμο περιβάλλον του θύματος

Έγκλημα στην Ηλεία: «Ο δράστης σίγουρα θα έχει κάνει το μοιραίο λάθος» αναφέρει η ΕΛΑΣ

Οι έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονία του 68χρονου στην Ηλεία μέσα στο σπίτι του, βρίσκονται σε εξέλιξη, με αξιωματικό της ΕΛΑΣ να υποστηρίζει πως «χωρίς όπλο και κίνητρο δεν μπορούμε να προβούμε σε συλλήψεις».

Τα βασικά κομμάτια του παζλ συνεχίζουν να ψάχνουν οι αστυνομικοί στην Ηλεία προκειμένουν να φτάσουν στη διαλεύκαση του εγκλήματος για τη δολοφονία του άτυχου άνδρα, που σκοτώθηκε έχοντας δεχθεί 40 χτυπήματα στο κεφάλι και στον αυχένα.

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο το έγκλημα να είχε οικονομικό κίνητρο για αυτό το λόγο ερευνούν με ποιους μπορεί να είχε διάφορες συναλλαγές το θύμα.

Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει κι άλλα άτομα που μπορεί να κρύβονται πίσω από το έγκλημα ξεκινώντας έναν νέο κύκλο καταθέσεων, με κάποιους να προσέρχονται για πρώτη φορά ενώπιον των αστυνομικών αρχών που χειρίζονται την υπόθεση, ενώ υπάρχουν κι άλλοι που κρίθηκε να δώσουν συμπληρωματικές εξηγήσεις, σύμφωνα με το «patrisnews».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το φονικό όργανο με το οποίο ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα τον αδικοχαμένο συνταξιούχο, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί αφού στην καλύτερη περίπτωση είναι πολύ καλά κρυμμένο, αν δεν το έχουν ήδη κάψει προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη.

Οι Αρχές, περιμένουν τα αποτελέσματα από τα ευρήματα που βρήκαν στο σπίτι του φονικού τα οποία έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αθήνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χωρίς όπλο και κίνητρο δεν μπορούμε να προβούμε σε συλλήψεις» τόνισε στην εφ. «Πατρίς» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. προσθέτοντας ωστόσο πως «δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Ο δράστης σίγουρα θα έχει κάνει το μοιραίο λάθος και θα το βρούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.