Εγκλημα στο Μαρούσι: Στον ανακριτή η 17χρονη για τη δολοφονία της 23χρονης φίλης της

Η 17χρονη φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί

Εγκλημα στο Μαρούσι: Στον ανακριτή η 17χρονη για τη δολοφονία της 23χρονης φίλης της

Στην ανακρίτρια ανηλίκων παρουσιάστηκε σήμερα (16/12), η 17χρονη που ομολόγησε τη δολοφονία της 23χρονης στο σπίτι της στο Μαρούσι.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, η 17χρονη από την εικόνα που παρουσίαζε, φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί.

Η 17χρονη που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα δεν λάμβανε την θεραπευτική της αγωγή.

Ο συνήγορος της 17χρονης, έκανε λόγο για πολύ συχνές διαφωνίες ανάμεσα στις δύο κοπέλες με συνεχείς τσακωμούς και μάλιστα υποστήριξε πως την ημέρα της δολοφονίας είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ τους και επιφυλάχθηκε για νέες αποκαλύψεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της 17χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία. Πρόσωπα του περιβάλλοντος των δυο κοριτσιών, της ανήλικης δράστιδος και του θύματος της δολοφονικής επίθεσης, έχουν κάνει λόγο για «στενή» σχέση των δυο κοριτσιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.