ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Έγκλημα στο Περιστέρι – Γείτονας της οικογένειας: «Όλους τους χτυπούσε – Λίγες φορές είχε έρθει η αστυνομία;»

«Τον πήγαιναν μέσα και έβγαινε»

Έγκλημα στο Περιστέρι – Γείτονας της οικογένειας: «Όλους τους χτυπούσε – Λίγες φορές είχε έρθει η αστυνομία;»

Οι μαρτυρίες των γειτόνων για την οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι είναι αποκαλυπτικές.

Οι γείτονες αναφέρουν ότι ο 62χρονος που δολοφονήθηκε από τον 35χρονο γιο του, φέρεται να χτυπούσε όλα τα μέλη της οικογένειας του.

Γείτονας της οικογένειας μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και είπε ότι έβλεπε συνέχεια τη σύζυγο του θύματος «με μούτρα σαν πατσά» από το ξύλο, ενώ η αστυνομία φέρεται να είχε συλλάβει πολλές φορές τον άνδρα, αλλά να τον άφηνε πάντα ελεύθερο.

«Μιλούσα κάθε μέρα μαζί της. Τα έλεγε, αλλά τα βλέπαμε κι όλας. Κάθε μέρα τα μούτρα της ήταν πατσάς… Τι να κάνει το παιδί (σ.σ. ο 35χρονος), που να πάει; Ήταν χαμένο, έφευγε και δεν είχε που να πάει», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο άνθρωπος μιλούσε λες και ήταν μεθυσμένος. Κοιμόταν στο αυτοκίνητο και όταν πήγαινε μέσα (σ.σ. στο σπίτι) γινόταν χαμός.

Όλους τους χτυπούσε, τον γιο, την κόρη του… Λίγες φορές είχε έρθει η αστυνομία; Τον πήγαιναν μέσα και έβγαινε. Η γυναίκα έκανε μια εβδομάδα να πάει στη δουλειά…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, ένας άλλος γείτονας ανέφερε πως «πριν καιρό άκουσα μια γυναίκα να ουρλιάζει και κατάλαβα ότι ήταν από εκείνο το διαμέρισμα. “Σε παρακαλώ, βοήθεια”. Με τη γυναίκα μου και το μωρό κοιμόμασταν, αλλά ξυπνήσαμε από τις φωνές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.