ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Με πέντε μαχαιριές σκότωσε την 28χρονη ο 39χρονος

Ο δράστης μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο των Αθηνών

Έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Με πέντε μαχαιριές σκότωσε την 28χρονη ο 39χρονος

Με πέντε μαχαιριές σκότωσε την 28χρονη το βράδυ της Δευτέρας (1/4) έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων ο 39χρονος πρώην σύντροφός της.

Η 28χρονη, η οποία είχε μεταβεί στο Τμήμα για να εκφράσει το φόβο της και να ζητήσει ένα περιπολικό για να επιστρέψει στο σπίτι της, είδε τον 39χρονο να τις επιτίθεται να με μαχαίρι, όταν βγήκε από το τμήμα και να την τραυματίζει θανάσιμα.

Σύμφωνα με όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής από τη σχετική εξέταση, η άτυχη κοπέλα δέχτηκε πέντε μαχαιριές, δύο στον θώρακα και τρεις στην πλάτη, οι οποίες αποδείχτηκαν μοιραίες για τη ζωή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος ο δράστης, ο οποίος φέρεται να αυτοτραυματίστηκε, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο των Αθηνών, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.