ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εκδίκηση ζητούν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή – Μήνυμα συνδέσμων για επιθέσεις σε χούλιγκαν του Παναθηναϊκού!

«Να μην κτυπηθούν οικογένειες και πατέρες με μικρά παιδιά» μόνο

Εκδίκηση ζητούν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή – Μήνυμα συνδέσμων για επιθέσεις σε χούλιγκαν του Παναθηναϊκού!

Με σύνθημα «Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει» ορισμένοι σύνδεσμοι φιλάθλων της ΑΕΚ απειλούν να ανταποδώσουν «τα ίσα» στους χούλιγκαν του Παναθηναϊκού που συμμετείχαν στην δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλεια έξω από την OPAP Arena.

Οι οπαδοί της Ένωσης, μέσω social media, καλούν τους φίλους της ομάδας τους να βγουν στους δρόμους σήμερα στις 19:30 και να ξυλοκοπήσουν τους χούλιγκαν του Παναθηναϊκού στα σημεία συγκέντρωσής τους σε Μαρούσι και Πατήσια, για το ματς με τη Μαρσέιγ.

Υπενθυμίζεται, πως σύμφωνα με όλα τα στοιχεία των αστυνομικών αρχών, οι οργανωμένοι του «τριφυλλιού» συμμετείχαν στην επίθεση των Κροατών στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται ανάμεσα στους συλληφθέντες.

Σε ανάρτηση σελίδας οργανωμένων φιλάθλων της ΑΕΚ, το κάλεσμα αναφέρει:

«Σήμερα ζητάμε από όλους τους ΑΕΚτζήδες των βορείων Προαστίων να βγουν σε παρέες στους δρόμους και να ψάχνουν βάζελους που πηγαίνουν στο ματς. Κατά τις 19:30 όλοι να είμαστε στα Πατήσια όπου είναι οι περισσότεροι βάζελοι καθώς και Μαρούσι. ΔΕΝ ΒΑΡΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΕ ΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.