ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έπεσε τουρκικό ιδιωτικό ελικόπτερο στη Σάμο: Σώος ο πιλότος – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (βίντεο)

Το ελικόπτερο ερχόταν από την Πάρο και είχε τελικό προορισμό την Τουρκία

Έπεσε τουρκικό ιδιωτικό ελικόπτερο στη Σάμο: Σώος ο πιλότος – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (βίντεο)

(Ανανέωση 11:12) Αναστάτωση επικράτησε λίγο πριν τις 9:00 το πρωί της Παρασκευής (28/7) στο αεροδρόμιο της Σάμου, λόγω πτώσης ιδιωτικού ελικοπτέρου, τουρκικής κατασκευής (της εταιρείας Mavi Air), το οποίο είχε σταματήσει για ανεφοδιασμό.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ το ελικόπτερο ερχόταν από την Πάρο και είχε τελικό προορισμό την Τουρκία. Σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού, ο πιλότος του ελικοπτέρου είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Παρότι οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για 5 επιβαίνοντας που είχαν τραυματιστεί, η ΕΡΤ αναφέρει τώρα πως ήταν ένας τελικά ο επιβαίνων στο ελικόπτερο το οποίο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έκανε δύο περιστροφές και έπεσε με το μπροστινό κομμάτι στην άκρη του αεροδρομίου της Σάμου Αρίσταρχος ο Σάμιος.

«Σήμερα 28 Ιουλίου και ώρα 08:30, ιδιωτικό ελικόπτερο κατέπεσε στο διάδρομο του αεροδρομίου Σάμου «Αρίσταρχος ο Σάμιος» κατά τη διάρκεια της προσγείωσής του. Το ελικόπτερο είχε αναχωρήσει νωρίτερα από το νησί της Πάρου, με τελικό προορισμό το Bodrum, Τουρκίας και ενδιάμεσο σταθμό ανεφοδιασμού, τη Σάμο. Άμεσα, ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός έκτακτης ανάγκης του αεροδρομίου και o χειριστής του ελικοπτέρου, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός επιβαίνων, διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου “Άγιος Παντελεήμων” για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε συνέχεια των ανωτέρω, η λειτουργία του διαδρόμου του αεροδρομίου θα ανασταλεί για επιχειρησιακούς λόγους, έως τις 12:00ΜΜ, μέχρι νεότερης ενημέρωσης», αναφέρει η ανακοίνωση της Fraport.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.