ΕΛ.ΑΣ.: 16 συλλήψεις σε κέντρο Αθήνας και Δυτική Αττική για διακίνηση ναρκωτικών

Τι κατασχέθηκε

ΕΛ.ΑΣ.: 16 συλλήψεις σε κέντρο Αθήνας και Δυτική Αττική για διακίνηση ναρκωτικών

Ένα ακόμη «χτύπημα» στη διακίνηση ναρκωτικών στο λεκανοπέδιο κατάφερε η Αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια ειδικών επιχειρήσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, που πραγματοποιήθηκαν από 17 έως 27 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας και τη Δυτική Αττική, 13 άτομα συνελήφθησαν και 63 προσήχθησαν.

Ειδικότερα, οι συγκεκριμένες δράσεις πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο των Αθηνών και ειδικότερα στις πλατείες Κλαυθμώνος, Βικτώριας και Αγίου Παύλου, στις οδούς 3ης Σεπτεμβρίου, Σολωμού, Αγίου Κωνσταντίνου, Φυλής, Ιερόθεου, στον Σταθμό Λαρίσης και στην Δυτική Αττική, σε Αχαρνές και ειδικότερα στην 17η στάση Λ. Δημοκρατίας και στην οδό Μόρνου στο Μενίδι, στο Ζεφύρι και στα Άνω Λιόσια.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκαν συνολικά 418 έλεγχοι ατόμων, ενώ κατασχέθηκαν ηρωίνη βάρους 6,7 γραμμαρίων, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη 1,6 γραμμαρίων, 295 ναρκωτικά δισκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι ειδικές δράσεις της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών πρόκειται να συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.