ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Η μεγάλη των μπάτσων σχολή a la ελληνικά»: «Φόρτωσαν» γκομενάκια στο περιπολικό κι έγινε χαμός!

Νεαροί αστυνομικοί σε μεγάλα κέφια!

«Η μεγάλη των μπάτσων σχολή a la ελληνικά»: «Φόρτωσαν» γκομενάκια στο περιπολικό κι έγινε χαμός!

Σκηνές από την κωμωδία «Η μεγάλη των μπάτσων σχολή», αλλά με πραγματικούς Έλληνες αστυνομικούς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι χρήστες του TikTok, με το πλήρωμα ενός περιπολικού στην λεωφόρο Ποσειδώνος.

Έχοντας «φορτώσει γκομενάκια» (!) κατά το κοινώς λεγόμενο, στα πίσω καθίσματα του περιπολικού, «παίζουν τους αστυνομικούς» με την σειρήνα ανοικτή και τα κόκκινα φανάρια να μην αποτελούν πρόβλημα.

Απλώς δεν υπολόγισαν ότι κάποιο (χαζό)γκομενάκι όχι απλώς έγραφε στο κινητό της την «πλάκα» (να περνούν με κόκκινο όλα τα φανάρια και να κάνουν την σειρήνα οι ίδιες), αλλά εν συνεχεία… θα ανέβαζε το βίντεο στο ΤikTok!

Στο βίντεο το περιπολικό φαίνεται να κινείται στη λεωφόρο Ποσειδώνος με αναμμένους φάρους και σειρήνες.

Λίγο πριν περάσει ένα κόκκινο φανάρι, ακούγονται οι φωνές από τα κορίτσια από τα πίσω καθίσματα του περιπολικού από όπου κι έχουν καταγραφεί όλες οι εικόνες του βίντεο.

Οι κοπέλες… μιμούνται τη σειρήνα του περιπολικού που ηχεί εκείνη την ώρα και ξεσπούν σε γέλια όταν το όχημα αναπτύσσει ταχύτητα για να περάσει το κόκκινο φανάρι.

Όλα αυτά είχαν κυκλοφορήσει πριν μερικές ημέρες αλλά δεν ήταν βέβαιο ότι επρόκειτο περί πραγματικού περιπολικού.

Το αποτέλεσμα της ανοησίας των αστυνομικών (νεαροί σε ηλικία και σίγουρα δεν έκαναν κάποιο… «έγκλημα», για να εξηγούμαστε), ήταν να τεθούν σε διαθεσιμότητα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε συνέχεια της από 14-07-2022 ανακοίνωσης αναφορικά με βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και απεικονίζει αστυνομικούς σε περιπολικό να προβαίνουν σε επίμεμπτες ενέργειες ανακοινώνεται ότι, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε προέκυψαν τα στοιχεία των δυο εμπλεκόμενων αστυνομικών, σε βάρος των οποίων διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.