ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΕΛ.ΑΣ.: Τριάντα δύο συλλήψεις τον Μάιο στην Αθήνα για διακίνηση ναρκωτικών

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 812 έλεγχοι ατόμων και 120 προσαγωγές

ΕΛ.ΑΣ.: Τριάντα δύο συλλήψεις τον Μάιο στην Αθήνα για διακίνηση ναρκωτικών

Σε 32 συλλήψεις προχώρησε η υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, από την 1η Μαϊου 2022 έως τις 2 Ιουνίου 2022, στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο των ειδικών επιχειρήσεων που πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών σε δημόσιους χώρους και της δημιουργίας εστιών συγκέντρωσης τοξικοεξαρτημένων ατόμων στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, κατά την διάρκεια των δράσεων τον τελευταίο μήνα, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 812 έλεγχοι ατόμων και 120 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 32 μετατράπηκαν σε συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν: Ηρωίνη βάρους 19,1 γραμμαρίων, κάνναβη βάρους 2 γραμ, 521 ναρκωτικά δισκία, υγρή μεθαδόνη βάρους 350 γραμμαρίων και μεθαμφεταμίνη βάρους 3,8 γραμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, οι ειδικές επιχειρήσεις της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.