ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

ΕΛΑΣ: «Πέρσι συνέβη το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού στη Χαλκιδική»

Οι ελληνικές αστυνομικές Αρχές δεν επιτρέπουν σε κανέναν να παρανομεί»

ΕΛΑΣ: «Πέρσι συνέβη το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού στη Χαλκιδική»

Η Ελληνική Αστυνομία μέσω μιας ανακοίνωση της ξεκαθάρισε ότι το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού από υπεύθυνο beach bar στη Χαλκιδική συνέβη τον Ιούνιο του 2022.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται από την ΕΛ.ΑΣ, για την επίθεση συνελήφθησαν εντός των ορίων του αυτοφώρου τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ίδιοι κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ τονίζουν: «Οι ελληνικές αστυνομικές Αρχές, τηρώντας απαρέγκλιτα τον νόμο και επιχειρώντας πάντοτε στη βάση αυτού, δεν επιτρέπουν σε κανέναν να παρανομεί. Στην ελληνικής επικράτεια οι νόμοι ισχύουν προστατεύοντας τα δικαιώματα των πολιτών και επισκεπτών και τιμωρώντας όσους το αμφισβητούν και υπερβαίνουν τα όρια της νομιμότητας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.