ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έλληνες και Κροάτες χούλιγκανς αλληλοκατηγορούνται μετά την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή

Οι Κροάτες νεοναζί χούλιγκανς υποστηρίζουν ότι ήρθαν στην Αθήνα για να στηρίξουν ψυχολογικά της ομάδα τους

Έλληνες και Κροάτες χούλιγκανς αλληλοκατηγορούνται μετά την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή

Οι χούλιγκανς από Ελλάδα και Κροατία που συνελήφθησαν μετά τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου Μιχάλη Κατσουρή που μεταφέρθηκαν σιδηροδέσμιοι στη ΓΑΔΑ μετά τη φονική επιδρομή, αλληλοκατηγορούνται για την επίθεση έξω από την OPAP Arena.

Κατά τις ίδιες πηγές, στη διάρκεια της κράτησής τους και στις καταθέσεις τους στους αστυνομικούς, οι Έλληνες (που έχουν αφεθεί ελεύθεροι) κατηγόρησαν τους Κροάτες για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, από την πλευρά τους, λένε το αντίστροφο.

Οι Κροάτες νεοναζί χούλιγκανς, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι δεν ήρθαν στην Αθήνα για να προκαλέσουν επεισόδια, αλλά για να στηρίξουν ψυχολογικά της ομάδα τους και να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις καφετέριες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, κανείς από τους 94 Κροάτες δεν αποδέχεται πως είναι ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου (έχει ληφθεί από όλους δείγμα DNA για ταυτοποιηθεί με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στον τόπο της δολοφονικής επιδρομής) και φροντίζουν να κρατούν σκληρή στάση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.