ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι – Απείλησαν με όπλο τον υπάλληλο (βίντεο)

Η ληστεία έγινε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής

Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι – Απείλησαν με όπλο τον υπάλληλο (βίντεο)

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ καρέ τη στιγμή που δύο ένοπλοι διέπραξαν ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι.

Η ληστεία έγινε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Μέσα στο κατάστημα τυχερών παιχνιδιών μπήκαν οι δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με όπλο στο χέρι.

Με το όπλο ακινητοποίησαν την υπάλληλο, η οποία έπεσε στο έδαφος, και στη συνέχεια με γρήγορες κινήσεις άρπαξαν τις εισπράξεις από το ταμείο.

Λίγο αργότερα στο κατάστημα μπήκε και μία πελάτισσα. Μόλις οι δύο ένοπλοι την αντιλήφθηκαν έτρεξαν προς την έξοδο, ενώ η γυναίκα σήκωσε τα χέρια ψηλά καλώντας σε βοήθεια.

Η αστυνομία αναζητά τους δύο δράστες, εκτιμώντας πως πρόκειται για σεσημασμένους κακοποιούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.