ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Εντοπίστηκε ακυβέρνητο ιστιοφόρο στην Κεφαλονιά – Κατασχέθηκε μετά την ρυμούλκησή του

Δεν υπήρξε τραυματισμός ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση

Εντοπίστηκε ακυβέρνητο ιστιοφόρο στην Κεφαλονιά – Κατασχέθηκε μετά την ρυμούλκησή του

Το πρωί της Δευτέρας 14 Αυγούστου, η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, εντόπισε ένα ακυβέρνητο ιστιοφόρο χωρίς την ύπαρξη επιβατών, όπως διαπιστώθηκε έπειτα από έλεγχο που διενήργησαν οι αρμόδιες Αρχές.

Το ιστιοφόρο εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή 1,4 ν.μ. δυτικά ν. Βαρδιανών ν. Κεφαλληνίας.

Στο σημείο μετέβησαν ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και τα Ε/Π-Λάντζα «ΑΝΕΜΟΣ» Τ.Α. 161 και «Μ1» Λ.Α. 841, τα οποία εντόπισαν το ιστιοφόρο και με την συνοδεία του περιπολικού σκάφους, το ρυμούλκησαν με ασφάλεια στον λιμένα Αργοστολίου.

Από την Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ιστιοφόρο ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.