ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Επεισόδια μεταξύ Ρομά και αστυνομικών στην Πάτρα – Εμβόλισαν περιπολικό

Οι αρχές προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις

Επεισόδια μεταξύ Ρομά και αστυνομικών στην Πάτρα – Εμβόλισαν περιπολικό

Το βράδυ της Τετάρτης 30 Αυγούστου, σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στην Πάτρα μεταξύ Ρομά και αστυνομικών.

Όλα ξεκίνησαν από την οδό Φαβιέρου και Κωνσταντινουπόλεως στην Πάτρα όταν οικογένειες Ρομά συνεπλάκησαν άγρια.

Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την Αστυνομία και περιπολικά, αλλά και η ομάδα ΟΠΚΕ έσπευσαν για να τερματίσουν τον καυγά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκαν 4 συλλήψεις, ενώ φαίνεται ότι γυναίκα ήταν το… μήλον της έριδος καθώς όπως καταγγέλθηκε από άλλους Ρομά, το πρωί της Τετάρτης αφαίρεσε 15.000 ευρώ από την Μάνδρα Αττικής, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν Πατρινοί με Αθηναίους Ρομά.

Σε έτερο περιστατικό οι αστυνομικοί κλήθηκαν να επέμβουν για παρατράγουδα που προκαλούσαν Ρομά στην οδό Μίνωος. Όπως καταγγέλθηκαν μεταξύ άλλων Ρομά έριχναν στον αέρα με καραμπίνες. Ισχυρή αστυνομική δύναμη έσπευσε στο σημείο και έκτοτε αναζητούνται οι δράστες.

Η επεισοδιακή βραδιά για την αστυνομία αργότερα μεταφέρθηκε στον Κόκκινο Μύλο, για “κόντρες” (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Οι συγκεντρωμένοι Ρομά επιτέθηκαν στους αστυνομικούς ενώ ένας από αυτούς δεν δίαστασε με το όχημά του να εμβολίσει περιπολικό της αστυνομίας.

Στη συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη με τρον δράστη να βρίσκει καταφύγιο… στον καταυλισμό του Ριγανόκαμπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές γνωρίζουν τα στοιχεία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.