ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας – Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί

Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας – Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 27 Ιουλίου στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 2:15 τα ξημερώματα, πλήρωμα ενός περιπολικού εντόπισε ένα όχημα να κινείται ανάποδα στην οδό Πιπίνου.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό του οχήματος να σταματήσει για έλεγχο, αυτός όμως δεν υπάκουσε και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη, στην οποία συμμετείχαν και άλλες δυνάμεις της αστυνομίας που ήρθαν για ενίσχυση.

Στην συνέχεια, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, στην συμβολή των οδών Λέσβου και Πόρου στην Κυψέλη, ο οδηγός του οχήματος επιχείρησε να εμβολίσει μια μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ, που συμμετείχε στην καταδίωξη.

Ο αστυνομικός που οδηγούσε την μηχανή κατάφερε με ελιγμό που έκανε να αποφύγει το όχημα, αλλά αυτή ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο ίδιος και ο συνάδελφος του που ήταν μαζί του.

Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Στην συνέχεια το ύποπτο όχημα εντοπίστηκε παρκαρισμένο στην συμβολή των οδών Σικίνου και Ορίωνος, όπου μετά από αναζητήσεις αστυνομικοί εντόπισαν τον οδηγό του και τον συνέλαβαν ύστερα από πεζή καταδίωξη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ πρόκειται για ένα 45χρονο αλλοδαπό από την Γεωργία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.